Ik heb mijn opleiding MBO 3 elektrotechniek afgerond in 2013 en ben toen aan de slag gegaan als monteur voor acclimatiseringen in veeschuren over heel Europa. Ik deed de inbedrijfstelling van ventilatoren, verwarming, verlichting, ... alles omtrent klimaatbeheersing. Na vier jaar ervaring in deze sector kreeg ik nood aan een nieuwe uitdaging en kwam ik terecht bij ORA machines in Nederland. Sinds maart 2015 werk ik er als storingsmonteur.

Daan Aben
Technical Support

Toen ik 21 jaar was studeerde ik af aan de hogere technische school in Nederland en kwam ik terecht in de telecommunicatie wereld. Tijdens mijn carrière in deze sector was ik onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Rijnradar systemen en voor de verkoop en instandhouding van meerkanaals voice loggersystemen voor de meldkamers bij Politie, Brandweer en Ambulance. Daarnaast volgde ik nog een cursus verkoopmanagement en een algemene managementtraining. Sinds 2009 ben ik actief in de kunststofmarkt en sinds januari 2016 maak ik deel uit van de verkoopstaf van ORA machines nv. De eerste indrukken zijn veelbelovend en samen met het gehele team gaan we er een succes van maken.

Peter Dinkla
Sales Nederland

Na mijn studies Industrieel Ingenieur bij Groep-T in Leuven ben ik meteen beginnen werken bij ORA machines. De afgelopen zes maanden ben ik erg vaak met het technische team mee naar klanten gegaan om onderhoudswerken uit te voeren, producties te installeren, leidingwerk te leggen en dergelijke. Daardoor heb ik veel productkennis kunnen opdoen en weet ik nu wat er allemaal komt kijken bij de installatie van een project. Na deze intensieve on the job opleiding, heb ik nu ook zelf de leiding gekregen over grotere projecten. Ik hoop de komende jaren mijn expertise verder te kunnen uitbreiden bij ORA, zodat ik als nieuwe project engineer onze klanten nog beter van dienst kan zijn.

Tijs Eysermans
Sales & Engineering

Voor mijn start bij ORA was ik 20 jaar werkzaam in de IT wereld en geraakte ik gespecialiseerd in het ontwikkelen van high end data-opslag en -beveiliging. Ik snakte echter naar het actief werken met mijn handen, dus besloot ik om mijn eigen opnamestudio te bouwen. Die fysieke arbeid en het puzzelen met materialen gingen me goed af, waarop ik me voornam om hier mijn job van te maken. Ik solliciteerde bij ORA machines en maak nu al een half jaar deel uit van het team, als elektromechanisch service engineer.

Bruno Mastyn
Technical Support

Werken bij ORA is zeer boeiend! Als Sales & Marketing Assistant combineer ik mijn ervaringen met aan- en verkoop uit vorige jobs. Door dagelijks contact met leveranciers en klanten in een internationale omgeving, blijft mijn talenkennis up-to-date. Mijn grootste uitdaging is het vergaren van de nodige technische kennis om zodoende onze klanten sneller te kunnen helpen. Ik ondersteun Philippe Philips, Technisch & Commercieel Directeur, en Marc Goedeweeck, Sales Manager Injection Moulding & Peripherals.

Barbara Smets
Sales & Marketing Assistant

1987, een kleine annonce in de streekkrant regio Mechelen, gezocht, technieker voor een gerenommeerd bedrijf van kunststofspuitgietmachines. Geen flauw idee wat zulke machines deden, geen internet om wat op te zoeken, maar een job als technieker met een diploma elektronica op zak dat leek mij wel wat. Ik kwam terecht bij een in de branche heel gekende machinebouwer, toen vertegenwoordigd door een kleine firma in Wemmel. 1990, de overstap naar de randapparatuur voor kunststofverwerkende machines, het pionierswerk, verkabelen van robotinterfaces, monteren van de eerste aanspuitpikkers, enz. Kunststof is een sector met steeds nieuwe innovaties, wat maakt dat de tijd bij ORA machines voor de volgende jaren een boeiende uitdaging blijft.

Rony Vangrunderbeek
Sales & Technical Support