ORA machines draagt productkwaliteit en -innovatie hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen aan onze klanten, werken we uitsluitend samen met leveranciers die een uitstekende reputatie hebben.

AGS

AGS Automation Greifsysteme Schwope gmbh is een leverancier van hoogwaardige oplossingen voor grijpers (End of Arm Tools), snij- en nabewerkstations, robotapplicaties en automatisering. AGS heeft een uitzonderlijk uitgebreid assortiment aan componenten voor de grijperbouw, wat leidt tot een hoge flexibiliteit in het uitvoeren van uw projecten.

MTF

MTF Technik biedt al meer dan 40 jaar de hoogste kwaliteit in oplossingen voor transporttechnologie, separeersystemen en automatisering van opslag.

FANUC

Met bijna 60 jaar ervaring in het ontwikkelen van computer numerieke besturingsapparatuur, is FANUC een van de mondiale marktleiders in fabrieksautomatisering. FANUC bouwt al meer dan 30 jaar de ROBOSHOT, een 100% elektrische spuitgietmachine.

GWK

GWK (Gesellschaft Wärme Kältetechnik) is een Duitse leverancier die oplossingen biedt voor koeltechnologie, temperatuurregeling, waterbehandeling en matrijstechnologie.

Mecasonic

Mecasonic biedt oplossingen voor thermoplastisch lassen: vibratielassen, ultrasoon lassen, rotatielassen en spiegellassen en heteluchtlassen.

Motan-Colortronic

Motan-Colortronic is een wereldwijd erkende leverancier van randapparatuur en -systemen voor kunststofproducerende en -verwerkende bedrijven. Meer specifiek leveren ze producten voor de voorbehandeling van grondstof: opslag, transport, doseren & mengen, drogen, kristalliseren en besturingssystemen. Motan-Colortronic biedt oplossingen voor spuitgieten, blaasgieten, extrusie, compounding en in-line systemen.

Rapid

Rapid biedt oplossingen voor in- en offline recycling: productieuitval vermalen en verkleinen, recyclage en ontstoffing.

Nolden Regler

Al meer dan 40 jaar staat NOLDEN bekend als leverancier van hoogwaardige temperatuur-regelsystemen voor de kunststofverwerking, specifiek voor kunststofmatrijzen.

Groche Technik

Groche Technik is een Duits familiebedrijf dat in 1970 opgericht werd. Vandaag worden er hoogwaardige staalproducten voor kunststofverwerkende machines vervaardigd. Met technische knowhow en nauwkeurige expertise worden in eigen verwerkingscentra gespecialiseerde plastificeereenheden vervaardigd. Groche levert standaard- en maatwerk en reviseert bestaande plastificeer eenheden.

m-systems

m-systems biedt innovatieve producten om de efficiëntie te verhogen en het schroot van uw productie te verminderen, met de focus op extrusie & spuitgieten.

Scantech

Scantech bouwt systemen voor gewicht- en diktemeting van kunststof folie, metaal, coating en non-woven op basis van X-ray, een hoog nauwkeurige en niet radioactieve technologie en heeft AQUATRIM, de nieuwste technologie om in-line restvochtigheid te meten in hygroscopische kunststoffen, ontwikkeld.